subota, 16. veljače 2013.

Maybelline Express Finish 50sec 190 Racing Rubies

Izvor: ebay


Meni je ovo jedan od lijepših crvenih lakova, a jedna ogromana prednost mu je ta što se stvarno sušu za 50 sekundi, te su potrebna samo dva za potpuno pokrivanje.

Prekrije on i u prvom sloju, ali meni nekako to nije to :)


Na slici je korištena baza Eveline Maximum Nails Growth, dva sloja Maybelline Express Finish, nijansa 190. Moram napomenuti da nisam koristila nadlak kod ovog laka i meni izgleda savšeno i bez nadlaka :D

Ovaj lak sam kupila preko ebaya, bio je lot za kupiti od 10 lakova za (ako se dobro sjećam) kojih 180-200kn.... Ali od tih 10 lakova, 8 sam podjelila frendicama, a meni su ostali ovaj i prozirni :)

Mislim da ću frendice zamoliti da mi posude malo te lakove, da vidite i ostale :)

Do pisanja!

*Znails*













petak, 15. veljače 2013.

Moja njega noktiju

Evo, prvi blog u kojem ću reći nešto više o tome kako ja sređujem svoje noktiće :)

Kao prvo, skinem lak s noktiju s odstranjivačem laka za nokte bez acetona. Trenutno koristim, AVEO Berry (nisam pretjerano zadovoljna s njim, ali šteta mi ga je baciti :D )

Ovako izgledaju moji nokti nakon što skinem lak.



A sad da predstavim svoje "pomoćnike":



1) CND Cuticle Away - predobar proizvod, 177ml za 89kn (ebay) stavi se jedna kapljica na zanokticu, lagano se razmaže, pričeka 1-2min i spremni ste za pogurivanje zanoktica, savršeno omekša zanoktica, ja sam prezadovoljna proizvodom!
2) drveni štapić (kupila sam 50kom na ebay-u za kojih 18kn)
3) curette (na oba kraja ima ko dvije male metalne žličice kojima se lagano kruži oko zanoktice, te ih skida dok kažeš keks :D, također kupljeno na ebay-u)
4) Gelish Cuticle Oil - odličan miris, po citronima, kombinacija limuna i naranče



Nakon što sam skinula lak s noktiju i oprala ruke, stavim po jednu kapljicu CND Cuticle Away na svaku zanokticu i lagano razmažem metalnom žličicom. To izgleda ovako: 





Zatim pričekam 2min i prvo lagano drvenim štapićem poguram zanoktice, a zatim uzmem metalnu žličicu (curette) i lagano kružim oko zanoktica kako bi uklonila ako je koja ostala na pločici nokta.

Napomena: 
1) Zašto razmazujem ovaj gel metalnom žličicom? zbog toga što taj gel sadrži neke kemikalije koje omekšavaju kožu (naravno :D ) i kada bi to radili prstima, vrlo lako bi se dogodilo da se jagodice omekšaju :) 
2) Obavezno treba oprat ruke toplom vodom i blagim sapunom nakon ovog koraka!

Evo slike sa poguranim zanokticama: 





I zadnji korak je stavljanje ulja za zanoktice, ja koristim Gelish, ali naravno može i svako drugo ulje za zanoktice :) Prva slika je slika nakon što sam utrljala lagano ulje u zanoktice, a druga je nakon kojih 10min kada se ulje upilo.






To bi bilo to što se tiće moje njege noktiju :)
Imam običaj staviti ulje za zanoktice i onda ostaviti jedno pola sata-sat vremena tako "gole" nokte i tek onda ih nalakirati i naravno, opet poslije lakiranja utrljati ulje za zanoktice :)

Nadam se da vam se sviđa post :)

Do pisanja!
*Znails*


četvrtak, 14. veljače 2013.

To je tako kada se urekneš :D

Kao što sam jučer napisala, nema šanse da ja odrežem nokte do kože.....
I evo ga, ujutro, palac lijeve ruke tak "lijepo" pukao sastrane skroz kod mesa.... Morala sam odrezat nokat jer je baš zapinjao jako, pa da ne bi bilo još gorih scena....
Tako da je sad taj nokat do mesa odrezan i užasno me smeta :D

Odlučila sam da ću sad kroz koji dan kupiti Eveline 8u1 lak za nokte pa budemo vidjeli da li ću ja biti oduševljena tim lakom kao i ostale cure :)

Do pisanja!
*Znails*

srijeda, 13. veljače 2013.

Malo o meni :)

Pozdrav! 

Prvo nešto malo o meni :)

Studentica ekonomije, 22 godine, totalno sportski tip koji u zadnje vrijeme obožava nokte!
Kad kažem sportski tim, to i mislim.... 

Rekreativno se bavim boksom, ne nosim štikle, ne šminkam se (osim u posebnim prilikama tipa svatovi), a u zadnjih 2-3 mjeseca volim sređivat nokte....
Čak sam do jedno 2. srednje nokte rezala skoro pa do mesa, i čim bi narasli 1-2mm opet bi ih rezala jer nisam ih mogla podnjeti.... a sad, nema šanse da ih tak izrežem.... 

Imala sam fazu geliranja noktiju, to mi je baš bilo super u jednom periodu, al me jako brzo pustilo.... Nabavila sam svu moguću opremu s ebaya i bacila se u te vode malo, al mi je predugo trajalo (trebalo mi je cca 2-3 sata za uredit nokte, a isto tolko i za skinut ih (izrašpat))....

Mislim da bi to bilo zasad to.... Uskoro ću staviti par postova o tome kako ja pripremam nokte za lakiranje i slično!

Do pisanja!

 *Znails!*