četvrtak, 4. travnja 2013.

First Ombre Nails

Tjedan dana je prošlo od zadnje moje manikure u kojoj sam na nokte stavila Trugel Tutu, pa sam morala danas malo promjeniti :)

Došao je na red moj prvi ombre na noktima -  moram vam odmah reći da sam zavoljela ovu tehniku! 

Bila sam u gradu, te sam po običaju svratila u DM, gle sam kupila ove spuživce od ebelina za 14,90kn koje su mi se činile ok za raditi ombre na noktima, i moram vam reći da jesu, odlučne su!




Ja sam jednu od ovih trokutića razrezala na još tri komada pa da se nađe za ubuduće :)

Prije nego sam krenula raditi ombre, jako finom rašpicom sam sa svih noktiju skinula sjaj i tada je krenuo najbolji dio ove manikure :) Tapkanje po noktima :)

Koristila sam Trugel Totally Tropical te Tutu koja je već na noktima da još malo bolje stopim te dvije boje :)

I ovo su rezultati!






Da li vam se sviđa ombre na noktima i u ovakvoj kombinaciji?

Do pisanja
*Z-nails*

Broj komentara: 5:

  1. Lijepi nokti :) ja sam antitalent za sve manikure, ali sviđa mi se ovaj ombre jer nije preupadljiv :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala puno! Ma ova je tako jednostavna manikura da ti ja to ne mogu opisati :) samo tapkaš sa spužvicom, ne možeš pogriješiti :)

      Izbriši
  2. Nažalost, ovo nije omrbe. Ombre je izmjenjivanje boje od tamnije prema svjetlijoj ili obrnuto, tako da na svakom noktu imaš jednu nijansu. Pretpostavljam da si ti mislila na gradient, to jest postupno izmjenjivanje boja na jednom noktu.
    No, ovo nije niti gradient niti ombre. Uredno je, boje su super, ali mašila si ceo fudbal.Na korijenu nokta bi trebao biti najsvjetliji ili najtamniji ton, a na rubu notka najtamniji ili najsvjetliji, a u prostoru između se tonovi trebaju postupno prelijevati. Za takvo što ti trebaju opaque lakovi. Na srednjem prstu si dobro započela, ali na rubu nokta je trebala biti jače vidljiva ta fuksijasta nijansa
    Nemoj se uvrijediti, ovo je samo konstruktivna kritika.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Normalno da nema uvrede :) Svi komentari su dobro došli, pa tako i ovaj :)
      Ovako ću nešto naučiti :)

      Ovo sam radila prvi puta (kako god da se tehnika sad zvala :D ), a i radila sam tako što sam već na postojeću manikuru dorađivala, jer mi je malo dosadila :)

      Bacam se onda u detaljno analiziranje tehnika i razlika između njih :) Da ne bi opet bilo :D

      Cijenim tvoj komentar i što si mi svratila pažnju na to, jer stvarno tvoj i Lalin blog (Nails for fun) mi je jedan od dražih i obožavam vaše recenzije, swatcheve.....

      Izbriši