petak, 29. ožujka 2013.

All my pets (for now)

I tako sam ja nabasala opet na jednu od stranica sličnih ebay-u i naravno da nisam mogla odoljeti :D
Govorim o stranici BuyInCoins.com gdje sam naletjela na display za lakove :) Naravno morala sam si to naručiti. Stiglo je točno za 2 tjedna (računajući i subote i nedjelje).

Radi se o 50 prozirnih tipsi koje su nalijepljene na plastične štapiće, a štapići se nalaze na jednom šarafu tako da se tipse daju otvoriti poput lepeze. Iako ovaj šaraf baš i nije toliko praktičan, jer svaki put kada želite zamijeniti redoslijed, izvaditi tipsu da na nju stavite neku novu boju laka morate svaki taj plastični štapić vaditi jedan po jedan, dok ne dođete do željenog... 

Ubrzo ću taj šaraf zamijeniti nekim tanjim lančićem s kojim će to biti puno jednostavnije. Možda čak za prvu ruku nekim debljim koncem :)

Ovako izgleda taj display za tipse

Izvor: buyincoins.com
Inače, zaboravila sam napomenuti, platila sam nešto manje od 3 dolara za ovu dosta korisnu stvarčicu (po meni korisnu jer planiram skupiti dosta lakova pa da znam koje uopće imam :D )

A sada malo mojih slika sa trenutnim ljubimcima na njima



Imam ja još puno tipsi za popuniti..... Ebay, here I come! (mislim da će mi novčanik otkazat poslušnost jako brzo ako ovako nastavim :D )


Kao što sam rekla, da se rastvoriti u lepezu ( a ta lepeza bi još i ljepše izgledala da su svi popunjeni, ali bit će i to)


S lijeva na desno (svaki nanesen u 2 sloja):
1) Marshmallow
2) Tutu
3) Star Struct
4) Lil' Dress
5) Totally Tropical
6) Red Dragon

Do pisanja!
*Z-nails*



Broj komentara: 6:

  1. jaj ovu stvarčicu za lakove i ja planiram nabaviti! za sad farbam one bijele žličice za kavu al nekak mi nije to baš praktično, lako se pogube, a ovak je bar sve na hrpi :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam super zadovoljna! Samo što bi ja promijenila taj šaraf za neki tanji lančić s kojim je onda lakše zamjeni samo jedan štapića, a ne da se svi moraju vaditi van, pa opet stavljati.

      Izbriši
  2. ajme odlična stvarčica.ja bi.ja bi.:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mislim da je to super stvar, meni bi dobro došla za recenziranje nekih lakova za nokte :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlična je stvarčica! Meni je super kad mi šogorica dođe da joj nokte složim, onda me uvijek pita: "a koje imaš?" i onda joj jednostavno ovako pokažem, a ne da lakove vadim van, pa svaki otvoriti da vidi koja je boja točno....

      Izbriši